Descifrarea viselor şi anume ce înseamnă cînd visezi fructe!!!

14 Feb

Aşa deci ce înseamnă cînd visezi fructe!!!

Fructe

Dacă visezi fructe coapte pe iarbă puse atunci vei avea un viitor bun. O tînără fată ce visează fructe necoapte poate să piardă moştenirea din cauza comportamentului său ridicol.  A mînca fructe înseamnă u n viitor încă fără mare aşteptări. A vinde fructe arată ca veţi munci mult însă fără folos, a vedea cum alţii vînd va arăta că veţi încerca să salvaţi afacere prin alte căi însă nu se va schimba nimic.

Ananas

A visa ananas e semn că te aşteaptă ceva bun. Dacă în vis culegi acest fruct atunci succesul o săl ai cu tine.Dacă atunci cînd visezi că tai ananas şi te răneşti asta înseamnă că lucrurile care nu mergeau bine se va întoarce altfel şi vor aduce numai rezultate pozitive.

Apricot

A vedea în vis un pom din apricot înseamnă a avea care iluzii. Viitorultău deşi îl vezi în culori roz ar putea fi nu precum ţi se pare. Dacă în vis mănînci apricoate înseamnă că putetţi fi înfluenţat de cineva nu în direcţia corectă. Dacă ceilalţi din jur mănîncă acest fruct atunci nui poţi suporta pe ei.

Banană

Dacă visezi banane în realitate vei trebui să lucrezi cu nişte colegi care te irită. A mînca banane înseamnă a avea mult de lucru.  A vinde banane înseamnă a avea o afacere neconvenabilă.

Coacăza

Dacă visezi că culegi coacăză atunci în relaitate vei avea parte de momente bune în ceea ce faci prin muncă şi răbdare. Dacă visezi cum faci jeleu din coacăză şi te irită asta atunci în relaitate nici nu vei dori să încerci să faci ceva. Dacă cumperi o căldare în realitate nu vei puteea scăpa de aceste obiecte.

Granată

A visa granată arată limita între raţional şi nebunie. Dacă în vis o domnişoară îţi dăruie granată ai grijă că ceva nu e curat la mijloc. Dacă mănînci granată ai grijă că poţi nimere în plasele unei femei care deşi priveşti lucurirle clar ea te va face ca sp te folosească.

Mandarine

Dacă visezi că cumperi mandarine şi ele sunt stricate feştete de minciuni. Dacă visezi că simţ aroma acestui fruct în realitate vreai odihnă. A mînca mandarine înseamnă a te pregati de o afacere.

Măr

A visa măr e semn bun. Mere roşii cu frunze verzi la lucruri minunate. A visa mere coapte pe copac înseamnă că e timpul de activitate. Dacă însă visezi doar un măr pe copac gîndeştete dacă ideile tale sunt bune. A cădea mere arată minciuna celor din jur.  Mere stricate înseamnă a încerca în zadar. A mînca aceste mere duce la nenoroc.

Pară

Dacă mănînci în vis pară atunci pe ceea ce te bazezi nu va avea aşa de mare succes. Dacă eşti uimit de para ce stă atîrnată în copac atunci în viaţă vei avea momente plăcute. A strînge pare înseamnă a avea parte de lucruri bune. Dacă faci compot din pară atunci vei privi lururile mai filosofic.  A coace sau a usca pare înseamnă a avea o dragoste plictisită.

Pepene verde

A vedea în vis pepene verde e bun semn. Dacă vezi cum creşte pepene verde atunci singur vei obţine cu puterile tale ce îţi doreşti. Dacă visez fructul comp atunci vei avea mare noroc, tot ce aţi cheltuit pînă acum se întoarce înapoi. Dacă cumperi pepene verde atunci vei obţine un cîştig mare.

Poamă

Dacă visezi că mănîci poamă atunci greutăţile care au apărut la tine te va face mai puternică. Visul în care vezi cum butucii de poamă sunt daţi jos din cauza strugurilor grei atunci vei primi o mulţumire din partea societăţii. Pentru fete tinere aceasta înseamnă îndeplinirea visului şi o căsătorie foarte bună. Dacă din mers rupi poamă şi este coaptă atunci vei avea baftă însă dacă nue ste copt sau nu este bun atunci te vei pune la întrebare dacă procedezi aşa cum trebu.

Portocală

Dacă visezi copacul de portocală cu fructe bogate atunci vei avea o sănătate de piatră şi realizări frumoase. Dacă în vis mănînci portocale aşteaptăte la probleme cu sănătatea, certuri cu cei apropiaţi neînţelegeri la lucru.Pentru fete tinere aşa vis înseamnă despărţire cu iubitul. Dacă visezi o portocală coaptă atîrnată în vîrful copacului doar unica atunci ai grijă la alegerea viitorului tău soţ.Pentru bărbat însurat dacă visează că cumpără portocală soţiei sale şi ea o mănîncă atunci toate probleme între ei se rezolvă de la sine.

Vişină

A visa vişină e un semn bun. Poţi cuceri oameni prin felul tău de a fi. Dacă mănînci vişină in realitate vei obţine ceea ce demult doreai. Dacă nu este coaptă atunci vei avea norok.

Zmeură

A visa zmeură arată că în viaţa ta vă apărea ceva interesant pentru tine.  De la început vei crede că e ca o joacă însă mai pe urmă te vei speria la ce risc mergi. O fată tînără dacă mănîncă zmeură înseamnă bîrfe la adresa ei.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: