Pui cu sos de brînză!

4 Apr

Îţi trebuie:

  • 1/2 pui
  • 2 morcovi
  • 1/2 ţelină
  • 100 g brînză de vaci
  • 100 g caşcaval
  • 2 ouă
  • 1 buchet broccoli
  • 4 ciuperci mari
  • sare
  • piper
  • puţin vin
  • ulei

Cum faci:

  1. Fierbi legumele separat, apoi tai feliuţe morcovul şi ţelina.
  2. Speli puiul, îl zvînţi, apoi îl căleşti în puţin ulei, îl scoţi şi-l pui într-o tava.
  3. Căleşti legumele în grăsimea de la pui.
  4. Pălăriile de ciuperci după ce le speli, le pui la cuptor cu puţină sare timp de 10-15 minute.
  5. După aceea umpli ciupercile cu legume şi le aşezi pe lîngă pui împreună cu broccoli.

Pregăteşti crema:

  1. Freci brînza cu ouăle şi caşcavalul ras şi pui cu lingura peste ciuperci.
  2. Laşi totul la cuptor pentru grătinare.
  3. În tava adaugi şi puţin vin.
  4. Aranjezi frumos pe un platou carnea şi legumele de jur-împrejur.
  5. Pui şi sosul de brînză şi aranjezi.
  6. Poftă bună!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: