Ai o idee de start-up în IT? Vezi care sunt cei mai influenți 10 de investitori din Europa

6 Apr

Daca ai o idee de start-up în IT, dar nu ai bani, iată o listă cu cei mai influenti 10 de investitori din domeniu, care au sprijinit diverse companii de soluții cloud-computing, dezvoltatori de jocuri pentru rețele sociale, site-uri de comerț online și platforme de publicitate. Clasamentul a fost realizat de The Telegraph si PeerIndex.

1. Hussein Kanji (@hkanji) este director în cadrul companiei Nivio, specializată în soluții de cloud computing, și consultant al Eros International, distribuitor de filme produse la Bollywood.

Kanji este un “angel investor” în mai multe afaceri start-up din Londra, precum Calendar God și Exclusively.in.

Kanji împreuna cu fondul Accel Partners au investit în companii precum Playfish si Dapper.

2. Richard Titus (@richardtitus) este antreprenor, investitor de tip “seed” și consultant, cunoscut pentru rolul jucat în dezvoltarea online a companiei de televiziune BBC.

Titus a plecat din BBC în urmă cu doi ani pentru a deveni CEO al diviziei Associated Northcliffe Digital din cadrul conglomeratului media DMGT (publisher-ul Daily Mail).

3. Michael A. Jackson (@MAJACKS0N), un antreprenor american care s-a transformat intr-un investitor stabilit în Europa. În prezent, Jackson este căutare de noi oprtunități de business.

4. Saul Klein (@cape) a devenit în februarie 2007 partener al fondului de investiții Index Ventures. În prezent, Klein este membru în board-ul Alertme (companie care furnizeaza soluții hardware si software pentru monitorizarea și controlarea consumului energetic dintr-o locuință), Chartbeat (furnizor de servicii de monitorizare și analiza a site-urilor), Erply (companie specializată în software-uri pentru comerț online) și My Heritage (oferă instrumente de cercetare genealogică).

Klein este de asemenea și cofondator al Seedcamp (organizație care are ca scop sprijinirea și dezvoltarea mediului antreprenorial din Europa).

5. Rodrigo Seplveda (@rodrigo) investește în companii IT precum cele din umbră AMIANDO.COM(site pentru înregistrarea și gestionarea diferitelor evenimente) șiTRIGAMI.COM( site de social media marketing).

6. Seedcamp (@seedcamp), program care sprijină dezvoltarea afacerile start-up.

7. Will Dawson (@will_dawson) este un investitor originar din Texas, stabilit în prezent în Londra, cu interes pentru afacerile din domeniul mobile banking.
P.S. Nu rata şansa de a te promova!!!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: