La ce probleme de sănătate eşti dispusă dacă ai sâni mari?

12 Apr

Sînii mare este un vis pentru fiecare femie deşi unele nu recunosc dar o doresc. Dar uite că a avea sîini mari nu e aşa de uşor…daaa bucură ochiul bărbatului însă mai şi creează probleme la sexul frumos.

În primul dureri de spate

Spatele luptă permanent ca să menţină trunchiul în poziţie verticală. Iar când sânii grei  trag trunchiul spre  faţă, lupta lui e cu atât mai grea, astfel  în timp pot apărea dureri musculare sau ale coloanei. Ca să le eviţi, întăreşte-ţi muşchii spatelui şi poartă un sutien potrivit

Dureri de umeri

Totuşi, ai grijă cum îţi alegi sutienul. Unele femei cu sânii mari au şi dureri de umeri din cauza bretelelor de la sutien care „sapă” în piele şi pot ajunge să dea dureri musculare sau osoase. Bretelele cât mai late sunt cele mai potrivite.

Dureri de gât şi cap

Greutatea sânilor şi bretelele care apasă pe umeri suprasolicită şi gâtul, mai ales că femeile cu sânii mari tind să adopte o poziţie „cocoşată” pentru a-şi ascunde defectul. Când muşchii gâtului sunt încordaţi pot să apară şi dureri de cap.
Iritaţii pe piele

Fie de la căldură şi transpiraţie, fie de la frecarea cu hainele, pot să apară tot felul de iritaţii. De pildă sub sâni, în lateralele lor sau pe partea interioară a braţelor. Ca să eviţi aceste probleme alege sutientul potrivit, iar vara poartă haine din materiale lejere şi naturale care nu reţin transpiraţia.

Aşa că dacă doriţi să faceţi o operaţie plastică la mărirea sîinilor sunt multe lucruri ce vă poate dăuna la sănătate dar încă unul mai e şi confortul vostru de a avea astfel de sîini aşa că nu e chiar deloc fetelor care au cu ce arăta dar suferă din altă parte!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: