Nu îi place la “pat” zodia îţi spune!!!

12 Apr

Berbec

Nu-i trimite un sms în care planifici o partidă de sex, de genul: „diseară eşti doar al meu”. Fără să vrei transformi sexul într-o obligaţie pentru el. Fix în seara respectivă nu va avea chef de sex.

Taur

Nu îl invita să jucaţi diferite jocuri erotice, cum sunt cele pe roluri. Îşi va pierde repede interesul, dacă vii în pat cu lucruri care îl stimulează doar mental şi vizual, dar care nu-i permit să te şi atingă.

Gemeni

Nu încerca să îl surprinzi plăcut cu un masaj erotic. Atâta stat degeaba îl va plictisi, doar dacă nu cumva eşti o maseuză foarte talentată. Fără o stimulare mentală îşi pierde repede interesul.

Rac

Nu-i propune o partidă de sex în trei… cu altă femeie! S-ar putea să rămâi surprinsă, dar acest nativ n-ar fi în stare să atingă o altă femeie de faţă cu partenera, oricât de incitantă i s-ar părea fantezia.

Leu

Nu încerca să faci pe şefa în pat cu el sau să vorbeşti prea murdar. Nu-l va atrage deloc faptul că îi dai ordine şi că fantezia se învârte în jurul a ceea ce vrei tu, când el adoră să fie centrul atenţiei peste tot şi să fie adorat în pat.

Fecioara

Nu îi propune fantezii care implică orice gen de murdărire. De exemplu, nu se dă în vânt după sexul anal. Îl poţi angaja în orice gen de fantezie, atâta timp cât îi arăţi ceva incitant, iar el rămâne „nepătat”.

Balanţa

Ar putea fi desemnat cel mai tolerant semn zodiacal, care se poate adapta uşor la orice scenariu sexual. Totuşi, are şi el reţineri. De exemplu, te-ar refuza dacă i-ai propune să încercaţi swinging-ul.

Scorpion

Nu îl provoca la o partidă de sex…fără penetrare. Deşi ţie îţi poate surâde ideea unui sex care implică multă tachinare, el nu-i va vedea sensul. Cel mai probabil „va ceda” după primele două minute.

Săgetător

Nu îl surprinde cu tehnici tantrice, căci îl vei deruta teribil. Toate acele exerciţii de respiraţie sincronizată şi poziţii romantice, care permit schimbul de energie sexuală între voi, îl vor face să se gândească la o felie de pizza…

Capricorn

Nu îi propune să încercaţi cybersex. Nu obţine absolut nicio satisfacţie, dacă tu nu te afli în aceeaşi încăpere cu el. Sexul la telefon, pe webcame sau pe mess îl lasă rece, pentru că el găseşte satisfacţie în lucruri palpabile.

Vărsător

Ar încerca aproape orice în pat, atâta timp cât îi propui lucruri inedite, nu clişee.

Peşti

Nu-i propune să faceţi sex în locuri publice, unde riscaţi să fiţi prinşi. Acest nativ are nevoie de timp berechet şi intimitate, pentru a da frâu liber fanteziilor sale, iar un loc riscant de făcut sex îi va da prea multe bătăi de cap.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: