Pilula anticoncepţională pentru bărbaţi!!!

13 Apr

În 2012 se presupune că va ieşi pilulă anticoncepţională pentru Bărbaţi.

Băştinaşii de pe insula indoneziană Papua au observat de-a lungul timpului efectul curios al unui arbust numit “gandarusa”. Aceştia au descoperit că dacă mesteci des frunzele acestei plante, acestea au un efect anticoncepţional.

Cercetătorii au efectuat studiile pe două serii de bărbaţi: una de 36 de voluntari şi alta de 120 de voluntari. Anul acesta, studiul va fi continuat pe 350 de bărbăţi, pentru a se verifica dacă sperma voluntarilor rămâne sănătoasă, dar în imposibilitatea de a penetra ovulul femeii.

Studiul a demonstrat că bărbaţii care au încercat pastila cu gandarusa îşi recapată capacitatea de a fecunda după aproximativ 72 de zile.

Cererea globală pentru mijloace de contracepţie pentru bărbaţi a fost descoperită ca fiind mare într-un studiu efectuat în 2005. Aproximativ 60% dintre bărbaţii din Spania, Germania, Mexic şi Brazilia s-au declarat dispuşi să utilizeze un nou contraceptiv masculin.

Uite aşa nu e nimic straşnic în asta precum au confirmat mulţi bărbaţi!!! Well nu numai femeile vor umbla cu pastile… Hmm interesant ce părere au sexul masculin din Republica Moldova?!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: