Hai Moldova! O zi ca să eliminăm gunoiul din țară!!!

14 Apr

Până la acest eveniment a mai rămas nu mai puțin de 2 zile. Unde pe 16 aprilie 2011 să ne înarmăm, să ne mobilizăm și să curățim Moldova de gunoi. Unde dorim să trăim într-o țară curată ca alte țări din Europa.

Totul a început în Estonia după o discuţie între prieteni, care au realizat că problema deşeurilor aruncate în zone neautorizate are la bază lipsa de responsabilitate a oamenilor. Astfel au fost puse bazele conceptului „o zi, o ţară”, iar la 3 mai 2008, zeci de mii de oameni s-au mobilizat şi au curăţit întreg teritoriul Estoniei de gunoi. Anul acesta, este urmat din țările europei printre care şi Moldova.

Hai, Moldova! Promite să fie cea mai mare acţiune de implicare socială din istoria Republicii Moldova. Sunt voluntari, iar motivul pentru care şi-au unit forţele, este faptul că îşi doresc să trăiască într-o ţară curată, iar acest lucru depinde de fiecare cetăţean al Republicii Moldova.

Vrem să ne curăţim ţara de gunoi. Atunci Hai dincolo de curăţenia din păduri, parcuri şi albiile rîurilor să ne UNIM și sperăm că pe 16 aprilie, lucrurile în Moldova vor începe să se schimbe în bine

O singură zi, o ţară întreagă. La 16 aprilie să scriem istoria ÎMPREUNĂ! Hai, MOLDOVA!

Pentru mai multe detalii!

http://www.hai.md/ideea/raspindesc-ideea/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: