Help children!!!

15 Apr

Dragi cititori ” Help Children “…precum am mai menţionat în interviul precedent despre un orfelinat la care Irina Lencauţan este producătoarea proiectului. Păi uite că această echipă vine cu o chemare către toţi cu inimile mari şi pot să ofere un ajutor. Nu e necesar de sume colosale sau obiecte scumpe. Puteţi să oferiţi un zîmbet unui copil prin acele lucruri care vi se par mici dar contează. Mai ales că se apropie ziua de Paşte şi merită şi ei să i se lumineze această zi. Aşa că dacă aveţi obiecte care le ţineţi în cămăruţă începînd cu hăinuţe, încălţăminte, jucării şi multe alte lucruri nu aveţi decît să le oferiţi ca cadou acestor dulci copilaşi de care au nevoie. Colectarea se efectuează pînă la data de 20 aprilie. Pentru contact celor care doresc să acorde un ajutor apelaţi la numărul de telofon 079630338 Irina. Haideţi să dăruim un zîmbet!!!

Advertisements

One Response to “Help children!!!”

 1. Peter-Vlad Ianusevici April 16, 2011 at 2:36 am #

  Stimata redactie,
  Imi place mult articolul vostru si faptul ca va implicati in acest proiect social.

  Pentru adevarul istoric, tin sa rectific un lucru: Producatorii acestui proiect au fost Studentii de la ELA: European Leadership Academy. ELA este un proiect social de dezvoltare personala organizat de “Academia de Comunicare Nicolae Dumitrescu” in colaborare cu Universitatea ULIM. Cele 2 generatii ELA s-au unit in acest proiect in care Irina este Coordonatoarea Proiectului.
  De fapt, o relatare mult mai personala si frumoasa decat a mea o gasiti data in articolul Dvs de baza tocmai de catre Irina 🙂

  Acestea fiind spuse nu-mi ramane decat sa va invit sa sustineti in continuare proiectul nostru si sper sa ne vedem in Septembrie, cand la ULIM vom incepe a Treia generatie ELA.

  Cu respect
  Peter-Vlad Ianusevici

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: