Trucuri de relaxare pentru mamici ocupate!!!

20 Apr

Eşti mămică şi mai mereu nu ai timp pentru a te relaxa un pik , mereu eşti încordată, mereu eşti agitată şi crezi că gata nu mai rezişti poate ar fi mai bine să îţi acorzi şi ţie cîteva minute de a te simţi în apele tale!!!

Ce ar trebui să faci:

Un moment de relaxare la spa!

Înţelegi că iar sunt careva cheltuieli dar poate totuşi anume e asta de ce ai nevoie!!!

Nu îţi trebuie decît vreo două ore cu tot cu drum pînă la centrul spa. În aceste două ore copilul tău fie doarme, fie este la gradiniţă, fie are bunica grijă de el. Orice mămică îşi poate face loc în agenda pentru aşa ceva, măcar o dată pe o anumită perioadă.

Un pic de timp în fiecare zi pentru un hobby!

Ai un anumit hobby şi mai mereu te dezici de la el deşi îl adori. Atunci gata cu jertfirea acordă măcar cîteva minute ceea ce îţi place…să citeşti , să priveşti filme sau de ce nu să croşetezi şi multe alte lucruri ale tale care îţi redau energie.

Tăticul te poate ajuta să ai parte de momente de respiro

OOO da ar fi superb ca să mai laşi aceste treburi şi pe seama tăticului pînă atunci te mai ocupi şi de tine şi iată ai mai cîştigat ceva timp!!!

Îmbină utilul cu plăcutul!

Fii vicleană şi fură cîteva minute şi pentru tine atunci cînd faci treabă. De exemplu atunci cînd mergi la cumpărături pentru a achiziţiona ce trebuie pentru masă, casă şi copil, fură cîteva momente şi intră în magazine pentru a proba o bluziţă sau un pantof. Opreşte-te din drum la cofetăria din colţ şi savurează în linişte o prăjiturică sau întră în primul salon pentru o manichiură rapidă care îţi înveseleşte ziua!

O binemeritată baie cu multă spumă!

Ce poate fi mai relaxant o aromaterapie….muuuultă spumă şi plus la asta să mai şi fredoneze piesa ta preferată!!!

Mici răsfăţuri culinare!

Te-ai plictisit de una şi aceeaşi de a găti sau mă rog ţi se pare totul monoton. Basta  mai găteşte şi ceva special dacă tot adori culinăria de ce să nu te răsfeţi cu o recetă ce te ispiteşte!!!

Un somn pe cinste!

Nuuu vreai nimic doar să dooormi cît ai chef şi să îţi revii la normal atunci lasă bebeluşul cu cineva care să aibă grijă şi acomodează-te sub plapumă!!!

Pauza de cafea cu o prietenă!

Îţi lipseşte acele momente de a vorbi cu prietena ta între patru ochi, nu doar la telefon ci live de a vă înnebuni şi a povesti trăsnaile făcute cîndva atunci ajunge atîta  fuga la o Cafea:)))

by copilul.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: