A avortat că n-a mai suportat greţurile! Acum vrea să rămână iar gravidă!

21 Apr

Claire Barwell pare o mamă normală: are doi copii pe care îi iubeşte foarte mult şi un joba la un call-center care îi asigură traiul.

Dar tânăra este torturată de o decizie pe care a luat-o cu trei luni în urmă, atunci când a renunţat la sarcina de opt săptămâni. Culmea, asta nu e prima dată. În urmă cu patru ani, Claire a făcut un alt chiuretaj, din acelaşi motiv: n-a mai suportat greţurile matinale.

Deşi unii au privit-o ca pe un monstru, se pare că mămica suferă de o afecţiune foarte rară care apare la numai 1% dintre femeile însărcinate: hyperemesis gravidarum, adică are greţuri matinale extreme.

La primii doi copii nu a avut nicio problemă, însă sarcina din 2006 a fost îngrozitoare: nu putea mânca nimic şi vomita aproape continuu, spre disperarea familiei. Se deshidratease in asemenea hal, încât a avut nevoie de tratamente medicale de urgenţă pentru a-şi reveni. N-a mai rezistat şi a decis să avorteze.

O parte din familie a fost şocată, dar eu mă simţeam oribil, vroiam doar să se termine pentru că nu mai suportam. Nu am fost fericită că am luat decizia asta, dar am luat-o totuşi”, a povestit Claire.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în decembrie 2010, când tânăra mămică spera să aibă parte de o sarcină normală. ”Dacă încercam să mă ridic din pat, cădeam. Nu puteam face nimic, mâncam o dată la câteva zile.

La opt săptămâni, Claire a întrerupt sarcina pentru că nu vroia să treacă prin acel calvar pentru încă şapte luni. Acum, îşi doreşte să devină din nou însărcinată..

P.S. Culmea ca iar doreşte să fie mamă!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: