Reţete afrodiziace în funcţie de zodie!!!

27 Apr

Berbec. Bebecul adorămâncărurile condimentate, care îi pun libidoul pe jar. 

Taur. Cele mai eficiente afrodiziace, în cazul lui suntsalatele, pe care, dacă le consumă des, simte că îi oferă multă energie, atât în pat, cât şi în afara lui.

Gemeni. Pentru gemeni varietatea este cea mai importantă. În cazul lui, dacă vrei să-i hrăneşti libidoul trebuie să alternezi afrodiziacele.

Rac. Libidoul Racului poate fi aprins cu uşurinţă, dacă îi servești la masă un desert delicios. Racul nu e pretenţios, aşa că îl poţi incita și cu o brioşă cu sirop de ciocolată.

Leu. Pentru Leu contează enorm prezentarea. Un desert mic, dar cochet, cu frişcă din belşug sigur va fi pe gustul acestui nativ.

Fecioară. Dacă vrei să-i trezeşti pofta de sex încearcă s-o ademeneşti cu un soi de clătite care sunt umplute cu ingrediente afrodisiace, precum cele cu struguri şi brânză dulce.

Balanţă. Acest nativ va aprecia un fel de mâncare inedit ca prezentare şi concept, cum ar fi un tort preparat din ingrediente sărate, dar care să arate la fel de ademenitor precum un desert.

Scorpion. Nu contează ce consumă, atâta timp cât totul se petrece în dormitor.

Săgetător. Niciodată nu ţine dietă, aşa că îl poţi ademeni cu un desert bogat în calorii, cum ar fi un tort cu banane și ciocolată, ambele ingrediente fiind afrodisiace.

Capricorn. Pe acest nativ sigur îl cucereşti cu preparatele din carne la care asortezi un sos cu vin.

Vărsător. Acest nativ este destul de greu de impresionat, aşa că e cazul să-l ademeneşti cu un preparat bogat în alimente afrodisiace cum este prăjitura fantezie, care conţine ouă, cacao, frişcă şi ness.

Peşti. Preparatele din peşte sunt bogate în acizi grași Omega 3, care au un efect beneficic asupra libidoului.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: