Animalele au funcţia de a vindeca starea psihică a omului!!!

29 Apr

Cît sunt ele de drăguţe pisicile, cîinii, peştii şi mulţi alţii. Aţi ştiut că adoraţii voştri au capacitatea de a vă vindeca şi de a vă da porţia de energie de care aveţi nevoie!!! 

Aşa deci un psiholog din America anume B. Levinson. a observat într-o zi cînd avea pacienţi la consultaţie cît de comod se simţeau atunci cînd în cabinetul său era un cîine de parcă erau mai relaxaţi, apoi medicul şi-a mai luat o pisică şi un acvariu cu peşti şi a observat că atmosfera cu pacientul s-a schimbat simţitor  era mai liber.


Peştii au funcţia de a scoate stresul de orice tip aceasta se datorează mişcărilor şi coloritul lor. Apropo celor care au probleme cu căile respiratorii a avea în casă un acvariu cu peşti e foarte benefic căci apa evaporată crează un aer umed ceea ce mai uşor respiri.


Cîinele în primul rînd vă este un prieten cu care zilnic vă primblaţi deşi uneori nu ai chef de nimik dar asta e mişcare apoi în saliva sa se conţine lizozimă ceea ce ajută la protecţia pielii şi anume cînd aveţi o rana datorită acestea se vindecă uşor. AAA mai este şi un bun cuptoraş atunci cînd în casă îţi e frig te-ai apropiat de dulcele tău şi el cu blăniţa care tot e vindecătoare te încălzeşzte şi îţi scoate stresul!!!


Pisica are un efect major asupra stării psihologice ajută la vindecarea de artrită, tensiune arterială, normalizarea pulsului. Prin mîngîierea pisicii pe blana s-a demonstrat vindecă persoanele iritate, apoi stările narcomanilor  şi a alcoolicilor.


Păsările ajută pentru cei care au probleme cu migrena sau celor ce sunt mai mereu într-o stare depresivă.

Hamsterul ajută la crearea siguranţei persoanelor care nu pot intra în contact direct cu cineva.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: