Ce coafură ţi se potriveşte?

18 May


Faţa este pentru coafori ghid pentru tunsoare şi culoare. Aşa că după mica descriere de mai jos îţi vei găsi coafura potrivită ţie.
Trucurile pentru tine:
1. Când o persoană are un gât lung şi subţire, coaforul va lăsa părul lung atât în spate cât şi în faţă, cu precizarea că la spate părul poate fi tuns drept, dar pe laterale-faţă trebuie tuns în trepte (graduat), franjurat, astfel încât să îmbrace toată zona gâtului cu păr şi să echilibreze acolo unde gâtul este prea lung şi subţire.
2. Când o persoană are gâtul lung şi gros, coaforul va tunde în scări, dar pe zona de gât franjurat, pentru a-l îmbrăca, dar şi pentru a-l subţia (deci să nu mai pună grosime din tunsoare pe gât)
3. Când o persoană are fruntea mică, coaforul va face un breton foarte adânc, care începe din creştetul capului, pentru a crea impresia unei frunţi înalte, şi va amplasa culori mai închise în zona bretonului, pentru ca linia bretonului să fie puternică .
4. Dacă ai nasul lung şi eşti slabă, nu îţi faci coc înalt, nu-ţi ridici părul, pentru că amplifici lungimea nasului.
5.Dacă ai frunte mare, ideal este un breton asimetric care să taie fruntea în jumătate şi să pară ovală şi mică. by realitatea.net

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: