Mamele din Coreea fac copiilor operaţii estetice pentru a avea o cariera de succes!!!

24 May


O nouă poveste care şochează pentru a avea o viaţă mai uşoară e necesar să arăţi bine şi să vorbeşti corect adică să ai dialect şi înfăţişare ca în occident astfel vei fi cotat şi te vor lua peste tot locul la job crede o mamă din Coreeea. Astfel şi-a dat fiica la operaţie estetică pentru ai mări ochii şi nu numai ai reda feţei acele trăsături tip american.
“I-am spus să facă această operaţie pentru că o va ajuta. Trăim într-o societate unde trebuie să fii frumoasă pentru a reuşi. E singura mea fiică” zice Jang Hyu-Hee. Apoi a şi băgat copilului idee în cap că nu e frumoasă căci fetiţa de 12 ani ţine faza că nu corespunde cerinţelor.
“Dacă o să mă operez, ochii mei vor fi mai mari. Sunt încântată deoarece o să arăt mai bine decât acum”, spune Min Kyong
Alta e că medicii delok nu sunt miraţi.
“Vin şi-mi spun că nu le place faţa lor şi că vor să le-o remodelez, să fie mai occidentale. Vor să aibă ochi mai mari, profilul feţei mai alungit, pomeţi mai mici şi osul nasului mai finuţ. Coreencele şi chinezoaicele chiar îmi spun că vor să aibă feţe de americance. Ideea de frumuseţe e dintrodată asociată cu occidentalii. Asta înseamnă că populaţia din Asia vrea să aibă cât mai puţin din caracteristicile acestei rase”, spune medicul.
Nici stomatologii:
“Oamenii din Asia Pacifică au o problemă în a pronunţa consoana L. De 10 ani este o cursă nebună de a da copilul să înveţe limba engleză încă de la primii ani de viaţă, iar mamele vor ca pruncii lor să pronunţe cât mai bine”, mai spune stomatologul.
Well acum de minte să înţeleg că se uită.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: