ECUAŢII DE VIAŢĂ !!!

26 May


Ecuaţia 1

Omul = mâncat + dormit + muncă + distracţie
Măgar = mâncat + dormit

Atunci:
Omul = măgar + muncă + distracţie

Deci:
Omul – distracţie = măgar + muncă

Cu alte cuvinte:
Omul care nu ştie să se distreze = Măgar la muncă

Ecuaţia 2

Bărbat = mâncat + dormit + câştig bani
Măgar = mâncat + dormit

Atunci:
Bărbat = Măgar + câştig bani

Deci:
Bărbat – câştig bani = Măgar

Cu alte cuvinte:
Bărbatul care nu câştigă bani = Măgar


Ecuaţia 3

Femeia = mâncat + dormit + cheltuială
Măgarul = mâncat + dormit

Atunci:
Femeia = Măgar + cheltuială

Deci:
Femeia – cheltuială = Măgar

Cu alte cuvinte:
Femeia care nu cheltuie = Măgar

Dacă includem ecuaţia 2 în ecuaţia 3

Bărbatul care nu câştigă bani = Femeia care nu cheltuie

Deci:

Bărbatul câştigă pentru a nu lăsa Femeia să devină Măgar
(Postulatul1)

Şi:

Femeia cheltuie pentru a nu lăsa Bărbatul să devină Măgar
(Postulatul 2)

Deci avem:
Bărbat + Femeie = Măgar + câştig bani + Măgar + cheltuială

Atunci, din postulatele 1 si 2 putem trage concluzia:

Bărbatul + Femeia = 2 Măgari care trăiesc fericiţi împreună!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: