Ce tehnici Kamasutra aleg în dependenţă de zodie!!!

26 May


Berbec

Cu impulsivul Berbec nu trebuie să ai dinainte un plan stabilit, care să includă petale de trandafiri şi o sticlă de şampanie la rece. În cazul lui e îndeajuns să răspunzi cu mult entuziasm propunerilor sale spontane. În timpul sexului, preferă să stea deasupra ta, aşa că te poţi aşeza confortabil pe spate. Lasă-l să te domine şi răsfaţă-i urechile, o zonă foarte erogenă, cu muşcături uşoare şi gemete de plăcere.

Taur

Taurul este un semn zodiacal plin de senzualitate, care pune accent pe preludiu. Răsfaţă-l cu un masaj erotic, care să pornească lent de la cap şi umeri, până la muşchii fesieri. Foloseşte-ţi buzele, chiar şi părul, un cub de gheaţă sau un ulei cu efect de încălzire pentru a-l atinge. Variază senzaţiile pe care i le oferi, căci adoră să-i inciţi simţul tactil.

Gemeni

Acest nativ adoră să te vâneze şi să te tachineze. Aşadar, nu contează atât de mult tehnicile de stimulare, cât rolul pe care îl joci în pat pentru el. Adoptă un aer inocent şi schimbă brusc atitudinea cu una de fată rea. Adoră să i se vorbească murdar. Îl vei încânta, dacă staţi pe o parte, unul cu faţa la celălalt şi în timp ce faceţi sex într-un ritm domol îi povesteşti o fantezie ascunsă.

Rac

Racul simte cea mai intensă plăcere în pat cu o femeie, în care are deplină încredere. Aşadar, dacă vrei să-l satisfaci cu adevărat, fii sinceră şi tandră cu el, în general. Mai apoi, în pat îi sporeşti plăcerea, dacă indiferent de poziţia aleasă, îi oferi acces la sânii tăi, fiind înnebunit după acest atuu feminin. Preferă penetarea mai lentă, dar pasională.

Leu

Acest nativ adoră să-i inciţi privirea cu imagini cât mai erotice. În timpul preludiului surprinde-l cu o lenjerie sexy şi încearcă pe cât posibil să fii cât mai cochetă în momentele voastre de intimitate. Lasă-l să joace rolul principal în pat, din poziţia doggie style unde poate controla el mişcările şi te poate seduce cu atingeri variate.

Fecioară

Bărbatul Fecioară adoră să facă pe dezinteresatul şi îl vei incita peste măsură atunci când adopţi o atitudine de femeie fatală, doar pentru a-l seduce. Va lăsa într-un final garda jos şi va răspunde provocărilor tale cu pasiune. Preferă ca partenera să stea deasupra în timpul sexului. Surprinde-l, stând deasupra lui, dar cu spatele la el. Ţine-te cu mâinile de genunchii lui îndoiţi şi mişcă-te liber!

Balanţă

Bărbatul născut în zodia Balanţă posedă un romantism desprins din poveşti, pentru că oferă multă tandreţe în momentele de intimitate. Nu poziţiile complicate sau partidele lungi îl satisfac. Preferă poziţiile sexuale simple, dar care îi permit să te privească în ochi, să te sărute şi să te atingă într-un mod cât mai plin de fantezie. Atinge-i pectoralii şi zona intimă cu o pană în timpul sexului.

Scorpion

Ai curajul de a te lăsa pe mâinile lui? Scorpionul are nevoie de toată deschiderea ta, pentru a-şi îndeplini cu tine cele mai ascunse fantezii. Obişnuieşte să te muşte şi să te zgârie uşor în timpul preludiului pentru că adoră să te facă să tresari de durere şi plăcere. Îl aduci în al nouălea cer, dacă întrerupi ocazional partida de sex pentru a-l stimula oral.

Săgetător

Este vulcanic în aşternut şi obţine plăcere maximă din experienţe inedite şi sex rapid. Adoră să te ia pe sus în timp ce găteşti, de exemplu, aşa că va aprecia dacă eşti mereu deschisă propunerilor sale. Surprinde-l cu poziţii în care îl domini, cum este femeia deasupra, dar şi cu poziţii în care îi cedezi lui controlul, cum este misionarului. Aşa îi creşti adrenalina, pentru că nu ştie la ce să se aştepte de la tine.

Capricorn

Ca să-i aduci satisfacţia, trebuie să te vadă cât de mult încerci să-l impresionezi. Aşteaptă-l seara îmbrăcată într-o rochie sexy şi condu-l în dormitor, într-un decor confortabil şi romantic. Mai apoi, invită-l să faceţi dragoste toată noaptea. Capricornul este un partener de cursă lungă! Propune-i să vă abţineţi cât mai mult de la orgasm, căci adoră provocările. Sexul tantric este ideal pentru voi.

Vărsător

Drumul către un orgasm exploziv începe în cazul Vărsătorului cu mult timp înainte de a atinge suprafaţa patului. Pentru el satisfacţia începe cu stimularea intelectuală. Preferă jocurile erotice în locuri publice, aşa că poţi începe seducţia cu un sms incitant când este la serviciu, sau cu atingeri interzise în public, atunci când nu vă vede nimeni. Îndrăzneala ta îi alimentează fanteziile, aşa că va tremura de plăcere în braţele tale.

Peşti

Bărbatul Peşti este visul oricărei femei care nu ţinteşte doar la orgasm şi la plăcerea fizică. Pentru el este important drumul până acolo. Nu-i plac poziţiile sexuale din care trebuie de depună efort. Le preferă pe cele comode, din care îşi poate atinge partenera peste tot, cum ar fi poziţia linguriţă, în care el are acces la posteriorul, sânii şi clitorisul tău. Îi place să fie răsfăţat cu vorbe dulci în timpul sexului, aşa că nu te feri să-i spui cât de bine te simţi cu el în pat.
By jurnal.md

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: