Coaste de vită dulci picante!!!

31 May


Îţi trebuie:
1 kg coaste de vită
1 l bere
100 ml sos de soia
ketchup dulce
foi de dafin
piper boabe
ghimbir.
Cum faci;
Fierbi coastele în bere împreună cu câteva foi de dafin şi câteva boabe de piper.
Faci un sos din ketchup, sos de soia, ghimbir, sare şi piper şi îl pui peste carne.
Laşi la marinat timp de 1-2 ore.
Aşezi coastele în tava pe hârtie de copt, la foc iute, circa 30 de minute.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: