Ce să faci pentru a avea sâni de invidiat!!!

1 Jun


1. Alegeţi sutienului potrivit
Sutienele fabricate din materiale uşoare (mătase sau bumbac) sunt alegerea optimă dacă aveţi sânii mici. Când alegeţi sutienul, trebuie să ţineţi cont de trei reguli de bază: cupa să aibă mărimea corectă, adică să îmbrace sânul perfect, bretelele să fie suficient de late încat să asigure o susţinere bună, iar breteaua de la spate să nu fie prea strânsă.
2. Faceţi-vă masaj
O dată pe zi, acordaţi sânilor puţina atenţie şi masaţi-i folosind o cremă. Un masaj uşor accelerează microcirculaţia din ţesutul de sub piele. Masaţi folosind mişcări ascendente.
3. Duşul e important
Masaţi-vă sânii la duş cu un jet mai puternic, alternând apa rece şi calda. Apa nu trebuie neapărat să fie rece ca gheaţa, ci atât de rece cât o suportaţi.
4. Faceţi exerciţii pentru sâni
Cam 10 minute pe zi, e bine să faceţi exerciţii speciale pentru zona toracelui. Unul dintre cele mai benefice exerciţii pentru sâni este următorul: ridicaţi braţele la nivelul umerilor, îndoaiţi coatele şi apăsaţi palmele mâinilor una pe cealaltă. Şi sportul e recomandat, mai ales înotul şi aerobicul subacvatic.
5. Masca cu colagen
O data la 10 zile puteţi aplica o mască pe bază de colagen pe zona gâtului şi a pieptului. Lăsaţi-o să acţioneze 15 minute, apoi clătiţi cu apă calduţă. Masca cu colagen reface pielea care îşi pierde hidratarea şi elasticitatea pe măsura ce înaintaţi în vârstă.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: