Primul joc MAFIA!!!

24 Jun


Săptămîna trecută s-a dat startul primul joc Mafia la Dom Michelle. A fost foooarte interesant, toţi jucătorii s-au strîns şi erau gata să fie mafioţi mai că fiecare dorea să omoare pe cineva. Evident primul lucru ce s-a făcut asta repartizarea locurilor care era prin selectarea numărului cu pricina şi te aşezai unde era indicat aşa ca să evităm tipul de cumătrie mă aşez lîngă prietenul meu.Iniţial s-a început o zarvă mare, prima joacă mafioţii au acţionat într-atît de strategic că au şi cîştigat, apropo fetele au fost şmechere încît cu greu au aflat cetăţenii cine sunt ei.

Fiecare era pus în situaţie cui să creadă şi cui nu…


</a

La prima joacă au învins mafioţii dar toţi au mai dorit să încă o partidă aşa “că azartul” era în ochii fiecăruia.

În jocul ăsta au cîştigat cetăţenii deşi mai că aveau şanse mici totuşi au învins şi au salvat oraşul de inamici.Atmosfera a fost foarte prietenească deşi mulţi nu se cunoşteau unul pe altul la finele jocului nu se puteau despărţi încît pentru că au cîştigat au mers la continuarea paaartyului.
Aşa că eu vă aştept la data de 28 iunie la un nou game Mafia. Cîştigătorul a primit în dar cardul Dom Michelle cu suma dublă de participare.LET’S PLAY:)))))) P.S. inscriere 079669990 Nicolae

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: