De ce J.Lo a decis să divorţeze!!!

21 Jul


Acum mai toţi vorbesc despre încă un divorţ care probabil nimeni nu se aştepta. Jennifer Lopez i-a decizia să divorţeze de Marc Antony cu care are 2 copilaşi drăgălaşi şi a trăit 7 ani împreună. Au fost multe vorbe de la faptul că ea are un amant şi multe chestii din astea însă nimeni nu a acceptat faptul că de fapt actriţa a răbdat muuult timp caracterul posesiv al cîntăreţului. Aşa să te uiţi în afară totul pare ideal plus la asta El parcă e genul de persoană romantică,inofensiv nu poate să-i provoace nici un chin dar de facto nici pe de aproape nu e aşa. Conform mărturiilor a mai multor persoane apropiate “Jennifer a răbdat mult timp posesivitatea lui Marc, acesta dorea să controleze totul chiar şi afacerile ei”.
Marc de 10 ani tot se afla în jurul ei mereu o susţinea la fiecare despărţire, era alături şi probabil cîntăreaţa s-a gîndit că ăsta ar fi bărbatul potrivit ei dar nu a fost să fie…
Astfel rezultă că el avea o mască îi spunea, făcea, era alături cum ea vroia să vadă dar cînd a prins-o în plase gata a devenit de fapt cine este cu adevărat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: