Topul celor mai oribile momente din lumea modei pentru anul 2011

8 Dec

Topul celor mai oribil îmbrăcate vedete deschid verişoarele prinţului William, pentru pălăriile lor „formidabile”. Însă acestea au fost vândute online la preţul de 10 mii dolari şi banii au fost donaţi la un centru de caritate.

Rochia de mireasă a lui  Kim Kardashian a făcut mare zarvă, căci fusta acesteia nu era potrivită cu formele vedetei şi i-a făcut un posterior extrem de imens, ceea ce diva şi aşa nu duce lipsă.

Rochia cu care Cristina Aquilera a fost la Golden Globe Awards a şocat publicul. Rochia a scos în evidenţă toate difectele cântăreţei ceea ce deloc nu se privea frumos.

Al Pacino la Tony Awards a uimit publicul cu imaginea sa neîngrijită care în genere a stârnit bârfe. Publicul se tot întreba oare actorul nu poate să îşi spele capul şi să se berberească.

Naomi Campbell în rochia de Alexander McQueen, care a purtat-o la Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute Gala, a şocat publicul nu în modul cel mai bun. Criticii au spus că seamăna cu o dansatoare de prost gust.

Adam Lambert cu prezenta la Music Awards a stârnit zâmbete căci a optat pentru un sacou negru stil classic şi cu pantoloni stil disco, ne mai vorbind de coafura sa, care crea impresia că parul ajunge acuş la pod, atât de mult era alungit.

Momentul Lui John Galliano a dat peste cap întreaga industrie companiei Dior. Actriţa Natalie Portman, care trebuia să fie purtătoare de cuvânt a companiei, a refuzat să poarte creaţiile acestora. Totul fiind din cauza declaraţiilor antesemite a designerului.

Angie Harmon a apărut pe covorul roşu la Screen Actors Guild Awards, într-o rochie ţipătoare cu pene, asemănătoare cu un flamingo.

Anul ăsta, Kate Middleton este foarte mult criticată pentru alegerile sale vestimentare. Toţi înţeleg că există o etichetă pentru ducesă, ce trebuie să o urmeze însă ar trebui de revizuit un pic garderoba.

Carrie Underwood la Country Music Award  a uimit pubicul cu alegerea ei. Cineva din vedete îşi accentuează picioarele frumoase, altele pieptul, dar rochia făcută de parcă din perdea de baie, nu a fost înţeleasă corect de nimeni.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: