Audi Q3 – Matrioşka

9 Dec

Matrioşka s-a născut în Rusia dar s-a adaptat rapid şi în Germania. Păpuşile identice, de dimensiuni diferite, care se “înghit” una pe cealaltă par a fi puse la loc de cinste pe birourile oficialilor din Ingolstadt. Nemţii şi-au dorit propria Matrioşka şi, pentru că puteau fi acuzaţi de plagiat, au decis să extrapoleze puţin simbolul în lumea auto.

Aşa deci, cu ce ne bucură noul Audi Q3:

  • Motorul– Propulsorul de origine Volkswagen, un deja celebru şi de încredere TDI, oferă cu 7 cai putere în plus pe modelul Audi şi garantează un cuplu motor extrem de generos, de 380 Nm. Acesta se resimte devreme, încă de la 1750 de rotaţii şi păstrează un suflu puternic până aproape de 3000 de rotaţii.
  • Consum– În oraş Q3 promite 7 litri/100 de km în timp ce afară se mulţumeşte cu doar 5.3 litri/100 km.
  • Interior– Materialele de calitate şi finisajele se îmbină perfect, ca regia şi scenariul unui film de James Cameron. Plasticul este plăcut la atingere, se asortează perfect cu inserţiile cromate şi este completat acolo unde trebuie de o piele fină. Volanul ţi se lipeşte de mâini, luminile calde îţi gâdilă retina, iar aluminiul rece trezeşte simţurile.
  • Tehnologie – Climatizarea se face pe două zone cu butoane de comandă inovative.Sonorizarea este bună, fidelitatea există şi la volum maxim. Păcat că poţi folosi un card SD şi nu varianta mai comodă, un USB.Senzorii de monitorizare a presiunii din pneuri, de parcare, de ploaie şi lumină, camera pentru marşarier şi cruise controlul sunt elemente care simplifică sarcinile celui de la volan. 
  • Preţ de achiziţie–  aproximativ 38 300  euro

This slideshow requires JavaScript.

Sursa: automarket.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: