Tendinţe a rujului pentru perioada toamnă 2011- iarnă 2012!!!

9 Dec

Fiecare femeie doreşte să arate impecabil şi totodată să fie cât mai naturală în alegerile sale. Stiliştii au ales mai multe nuanţe de ruj pentru aceasta iarna.

Culoarea maro şi a mandarinii

Rujul de culoarea maro, anul acesta este favoritul . Această tendinţă o susţine marca Burberry. Se optează de la bej apropiat de cloarea pielii, până la un cafeniu închis. O altă nuanţă este cea a mandarinii, fructului ce se asociază cu sărbătorile de iarnă. Un portocaliu suculent, bogat, care va arăta perfect doar pe buzele perfecte. Această tendinţă a fost observată la prezentările Christian  Dior şi Jean Paul Gaultier.

Gradient

Ideia aparţine make-up artistului Pat McGrath. Pentru prima dată, ea a folosit-o la prezentarea Gucci AW-2011. Astăzi aceasta descoperire poate fi numită tendinţă. Nu uităţi, ultimul strat, trebuie numaidecât să fie un luciu de buze străveziu, pentru un efect nemaipomenit.

“Doar buzele”

Make -up pentru toamnă 2011- iarnă 2012 ne mai propune încă o tendinţă – lipsa rujului pe buze. O altă variantă, pentru cei care nu pot renunţa deloc la ruj, culori pastelate, gingaşe şi transparente. În aşa fel buzele naturale de parcă nu au ruj deloc.

Toate aceste variante de machiaj vor arăta perfect pe buzele îngrijite. Nu uitaţi de  hidratare, mai ales în perioada de iarnă.

Sursa: woman.ru

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: