Mâncărică de gogonele !!!

14 Dec

Îţi trebuie:

  • 1 kg gogonele
  • 2 cepe roşii
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 500 g mălai

Cum faci:

  1. Speli gogonelele şi le toci cât mai mărunt.
  2. Încingi uleiul într-o tigaie mai adâncă, adaugi gogonelele tocate şi le căleşti până ce sunt bine pătrunse şi a scăzut lichidul lăsat de ele.
  3. Când sunt gata, le laşi să se răcorească şi adaugi ceapa fin tocată.
  4. Prepari o mămăligă din mălai, sare şi apă.
  5. Când este gata, răstorn într-o tava de aragaz unsă cu ulei şi uniformizezi.
  6. Serveşti salata cu mămăliga călduţă, tăiată cuburi.
  7. Poftă bună!

Sursa: bucatarul.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: