Mesajul de felicitare al ministrului afacerilor interne, Alexei Roibu !!!

15 Dec

Pe data de 18 decembrie, cu ocazia Zilei Poliţiei Naţionale, dl Alexei Roibu a trimis un mesaj de felictare către tutror persoanelor ce activează în această sferă.

 

Domnilor ofiţeri si subofiţeri, stimaţi veterani şi angajaţi al Ministerului Afacerilor Interne,

Pe 18 decembrie, Poliţia Republicii Moldova întoarce a douăzeci şi una filă din calendarul biografiei sale. În plan istoric, acest interval e ca o simplă clipă. Pentru angajaţii poliţiei, însă, aceşti ani încununează o perioadă de încercări, căutări, realizări, o perioadă presărată şi de bucuria împlinirilor, dar şi de frământări sau anxietăţi.

Pe parcursul acestor ani, cu toţii împreună şi fiecare în parte, am demonstrat că ne cunoaştem şi îndatoririle şi responsabilităţile: ne-am implicat în lucruri majore, am uitat de frică, atunci când a trebuit să-i ajutăm pe cei nedreptătiţi. Jertfă adusă pe altarul independenţei şi libertăţii e cea mai elocventă dovadă în acest sens.

Faptele bune, grija pentru oameni, curajul şi profesionismul au subliniat partea frumoasă a activităţii noastre.

Azi instituţia Poliţiei revine la cursul firesc de slujitor al cetăţeanului şi la rostul ei de adevărat prieten al omului şi ocrotitor al normelor de drept. Profesionalismul şi ţinuta morală ireprosabilă rămân şi azi principalele calităţi ale poliţistului din Republica Moldova.

În calitatea mea de ministru, apreciez profesionalismul, consecvenţa cu care Va desfăşuraţi activitatea, implicarea în dificilul proces de reformare, modernizare şi redefinire a statutului profesiei de poliţist; devotamentul faţă de lege şi cetăţeni; respectul faţă de valorile democratice, pentru care cei mai destoinici fii ai neamului şi-au sacrificat viaţa.

Am încredere în capacitatea dumneavoastră de a demonstra că angajaţii ministerului Afacerilor Interne au vocaţie naţională, priceperea de a demonstra că respectarea drepturilor şi libertăţilor omului constituie garantul liniştii şi siguranţei civice.

Cu prilejul Zilei Profesionale a Poliţiei, mă adresez în numele conducerii MAI şi al meu personal, corpului poliţienesc al Republicii Moldova cu cele mai sincere urări de sănătate şi îmi exprim recunoştinţa faţă de veteranii organelor afacerilor interne, faţă de muncă pe care au desfăşurat-o în slujba societăţii. Vă doresc tuturor, precum şi celor ce vă sunt dragi, realizări multiple, bucurie şi succese, gânduri bune.

Sursa: mai.md

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: