„Mai vreai vin – mai ia găluște”

16 Dec

Cam așa sună mesajul premierului Vladimir Putin al măreției sale „Всея Руси” transmis destul de direct Uniunii Europene astăzi. Toată povestea a început atunci când Parlamentul UE a cerut să declare nule rezultatele alegerilor din Rusia și organizarea unui nou scrutin electoral, în care să lipsească așa numitul fenomen de „Fraudare a alegerilor

Astfel, Vladimir Putin a declarat că pe Uniunea Europeană nu ar trebui să o intereseze problemele străine. Potrivit lui, poziția UE față de alegerile din Rusia este lipsită de orice importanță. „Sunt alegerile noastre. Parlamentul European nu are nicio legătură. Europarlamentarii trebuie să se preocupe de chestiunile europene. Şi aşa au destule probleme” a specificat oficialul rus.

Părerea autorului

Asta e! Ce să-i faci? Cum te poți pune în poară cu cel care trebuie să te ajute financiar să depășești o oarecare criză economică. Și apoi, oare contează zecile de mii de protestatri „intelectuali” ieșiți în Piața Roșie? Cine sunt ei?

Acum dragi concetățeni gândițivă bine, oare avem noi șanse de  a scoate o oarecare armată a 14 de pe teritoriul suveranei Republicii Moldova?

By Sergiu Bercaru

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: